de beste zorg voor uw dieren


Home - Over ons

Korte info over de praktijk

De praktijk is opgericht door Jans Patrick in 1987.Hij werd hierin gedurende een 15 tal jaar bijgestaan door zijn echtgenote Petiels Reinhilde. Hij is dan een samenwerking gestart met Minsen Claudia in 1998. Ongeveer 3 jaar later is de stap naar een associatie gezet. In 2003 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie. Sinds 2009 kunnen we rekenen op de hulp van een assistente om alles vlot te laten verlopen aan de balie. Momenteel neemt Knapen Greet deze taak op zich. Een goede service, respect voor uw wensen en veel liefde voor de dieren is waar wij naar streven.

Ons Team

Jans Patrick
dierenarts

Minsen Claudia
dierenarts

FILOSOFIE

1

Onze waarden

We streven naar eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid. Professionalisme van ons hele team en onze diensten. De zorg van uw dieren in vertrouwde handen.

2

Doelstellingen

Wij bieden een goede service, de gezondheid van onze patiƫnten staat centraal. Kennis verrijken door continue bijscholing.

3

Zorgverlening

We willen graag dezelfde kwaliteit van verzorging aanbieden die we voor onszelf verwachten. De vreugde en voldoening die we in ons werk vinden, willen we graag uitstralen naar u en uw dier!